Sep 17, 2010

Oh baru sempat ber-blog !

Hai korang semua , baru sempat nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri , Maaf Zahir dan Batin . Sorry laa ye , aku selalu online tapi bila nak update kat blog je tak sempat , bila tak sempat je baru teringat blog . Apa-apa pun Selamat Hari Raya Aidilfitri lagi sekali . Banyak cerita raya yang aku nak update nanti . Nanti tau bukan sekarang , episod Syurgamu Ramadhan dalam blog ni pun tak habis lagi aku update . Insyallah , next week aku akan habiskan update cerita bulan Ramadhan dan sekali gus cerita raya . Cett kunun macam buat assignment kan? Yela , kesian korang yang baca blog ni , dah bersawang dah . Harap korang semua setia menunggu :)

Wah seni sungguh gambar macamni kan?



[Noted : Al-fatihah buat mangsa-mangsa bunuh yang kejam iaitu Datuk Sosilawati dan 3 lagi rakannya]

2 comments:

Pearl Kaz said...

igtkan time raya kne kmas rumah je..rupenye blog erin pun kne kmas dan bersihkan dr sesawang..hik3

Erin said...

Pearl Kaz - Tu laa pasal nad ,pemalas gila nak update . Pasni naik keje , agak2 bosan buat keje , boleh laa update . Huhu .