Jul 25, 2011

Chelsea dan saya adalah musuh . Ok bye .








Ok , wa memang sokong Man U dowwww . Haha memandangkan hari Chelsea datang malaysia tu birthday wa , saje laa wa nak pergi . Entah dengar cerita Terry tu handsome kan , harus laa pergi tengok . Oh yeah memang betul sey handsome :)) So itu je nak update . Chelsea noob gila kot , Liverpool lagi hebat boleh goal 6 , Chelsea goal hampeh je , tu pun dah minit yang ke -80 kot . Booooooooo ! Ok bye :)



[Noted : Black and yellow ! ]

Jul 14, 2011

I do love July :)

Assalammualaikum . Sorry lama tak mengupdate . Ni pun tak tahu nak update apa . Muahaha . Memandangkan macam takde kerja sangat kan , so saje nak menaip . Memang betul pun takde kerja . Semua kerja aku dah settle kan pagi tadi , memang perangai aku macam tu kot , siapkan kerja tanpa tweet or fb , then cepat siap , cepat laaa kita bersosial network . Hehe .

So , korang apa cerita ? Dah habis ganti puasa ke ? Mine , done ! Nak tunggu puasa nisfu syaaban pulak hari Ahad ni , tambah pahala . Kan bagus gitu . Cepat betul masa berlalu kan ? Tetiba je dah bulan July . Rasa macam baru semalam je bulan January , eh tapi tu berangan je laaa . 

Ok , aku memang suka July ni , sebab banyak tarikh best . Tapi paling best sebab birthday aku kot ! Sape laa yang tak suka birthday sendiri kan , sebab masa tu laaa kau rasa awesome gila kot . Semua orang pun nak wish kau panjang umur laa , semoga cepat kawen , jom pergi makan kek and whatsoever laa . Tapi aku rasa lagi double awesome bulan July ni sejak 6 tahun yang lepas . Eleh gedik kan nak cerita kat semua orang ? Alhamdulillah dah 6 tahun aku ber-in-relationship-with Mu'az . Yeah orang yang selalu aku mention dalam fb , twitter dan tak lupa jugak blog ni .

Sape sangka kan , memula kawan rapat ....eceh tetiba nak bercinta pulak . Macam tak percaya pun ada . Tapi itu laa kenyataan . Aku harap hubungan ini kekal dan diredhai ALLAH s.w.t . Insyallah , bila sampai je masa yang sesuai , kawen laaa kitorang ni . Memang dah merancang tapi tunggu je laa eh . 

So sempena bulan July yang aku rasa best ni , boleh tak aku nak buat wishlist kat sini . Itu laa motif sebenar :)


Ok , memula nak yang ni . Serious wei ! Dah bape kali aku duk usha GF2 ni T__T

Hummmm in case kalau tak dapat GF2 , dapat instax pun jadi laaa :)

Seterusnya , nak GT boleh? Boleh kot kan? Ok nanti aku update apa yang aku dapat ek .





[Noted : Lagi seminggu je :) ]