Nov 30, 2010

Happy Birthday Anne & Muna !

OMG! Dah lama takde entry birthday kan? Sumpah aku busy . Tak sempat nak update . Oh yeah ! Happy belated birthday to my super bff (harus ada super untuk menunjukkan bestfriendforever kan?) . Tak sangka antara kitorang bertiga , aku laa paling kakak ok . Bebudak lagi dua orang tu lahir bulan November , oh so adik-adik sangat . Haipppp dengar cakap kakak korang ni , belanja aku please :)) Hadiah belum beli lagi , jangankan hadiah diorang , hadiah Mu'az pun tak terbeli lagi . Haha . Buruk gila perangai kan? So bulan ni punya gaji kena beli 3 hadiah untuk yang tersayang . Belikan handbag ok laa kot? Tapi Mu'az? Handbag jugak laa gamaknya!

Erin (kakak) , Muna (adik bongsu) , Anne (adik ngah tapi macam kakak)




[Noted : Aku rasa cam nak tumbuk je muka F tu !]

Nov 28, 2010

Hummm memang selalu macam ni kan :(((

Ok , aku tahu blog ni memang jadi tempat sesetengah orang nak luahkan segala-galanya . Haha tetiba aku jadi macam nak mengadu domba kat blog ni . Oh actually ni cerita sedih . Jom nangis dulu , lagi pun nangis je laa jalan penyelesaian (aku je guna nangis sebagai jalan penyelesaian) . Ok back to the story . Lately ni , aku cepat marah , cepat nak emo , cepat terasa . Eceh sebenarnya bukan lately ni tapi itu memang karakter aku kot tapi sejak ni je makin cepat sensitif , mungkin faktor umur jugak tu . Semakin korang berumur , emosi semakin terganggu , lagi pulak tengok muka dah makin kerepot . Huhu .

So , itu je aku nak cerita . Oh tergantung eh cerita ni? Hahaha . Aku nak bagi ringkasan je boleh? Boleh eh . Kenapa aku selalu dipersalahkan? Jawapannya sebab aku emosional lebih . Haha . Shut uppp ! Bye .






[Noted : Kenapa selalu jadi camni?]

Nov 27, 2010

Nov 19, 2010

Senyum meleret je hari ni .

Huarghhhhh (nada menguap puas tidur, boleh?) . Hari ni tak kerja . Saja ponteng , opppssss bukan ponteng , actually memang apply cuti . Lagipun esok kan nak nikah , gila ke apa nak kerja jugak . Biarlaaa kerja menimbun-nimbun , macam laa hari lain tak boleh nak buat kan? Kihkihkih . 

Eh ok laa eh , nak mandi ni , jap lagi nak gerak ke JOHO dah . Wah rindunya dengan JOHO , dah sebulan lebih oh tak balik . Hopefully JOHO pun rindu kat aku . Nantikan gambar-gambar nikah dan sanding esok ye . Semoga semuanya berjalan dengan lancar dan dirahmati ALLAH s.w.t . Amin .



Sekadar gambar hiasan :)

Nov 18, 2010

S.H.R.Aidiladha

Hye korang , selamat berkorban jiwa dan raga ye . Tahun ni merupakan tahun pertama dan terakhir aku beraya tanpa falmily ok . Fuhhhh memang tak best rupanya kalau beraya diperantauan . Eh itu baru dalam Malaysia , kalau pergi overseas camne laa kan? Uuuuu sedih tetap sedih walaupun hari raya aidiladha dah pun berlalu semalam . Wuarghhhhhh . Aku beraya dengan Kak Yana kat rumah . Stay at home dengan tidur , bangun tidur , makan , tidur dan berulang-ulang je aktiviti yang sama . Hopefully tahun-tahun yang akan datang tak jadi macam ni . Apa-apa pun selamat hari raya Aidiladha uolls . 





[Noted : Esok aku cuti!!! ]

Nov 13, 2010

Sedih

1. Aku rindu kot kat family !
2. Aku sorang-sorang kat rumah Cheras ni .
3. Baru lepas habiskan tengok cerita Chinta , sumpah berjurai-jurai air mata ni keluar . Pfttt!
4. Aku kena marah dengan Mu'az .
5. Bye - terus takde mood !






[Noted : Dah sebulan lebih tak balik JOHO!]

Nov 7, 2010

Ala malas .

Ala malasnya nak update blog tapi banyak benda kot tak update . Gambar pun banyak tak transfer . Camne eh? Sekarang ni aku dah super duper busy tau . Tak sempat dah nak ber-blog ni . Tiap-tiap hari banyak kerja kat office , balik rumah pun dah boleh tahan lambat jugak . Sampai rumah je , dah takde nak online ke apa , terus tidur je haa . Wah betapa busy nya sekarang ni kan . Rasa macam nak berhenti kerja je , lepas tu duduk rumah goyang kaki tapi siapa nak bayar hutang eh ? Ok , laa bye .





[Noted : Sampai hari ni still tak beli hadiah Mu'az lagi]