Nov 18, 2010

S.H.R.Aidiladha

Hye korang , selamat berkorban jiwa dan raga ye . Tahun ni merupakan tahun pertama dan terakhir aku beraya tanpa falmily ok . Fuhhhh memang tak best rupanya kalau beraya diperantauan . Eh itu baru dalam Malaysia , kalau pergi overseas camne laa kan? Uuuuu sedih tetap sedih walaupun hari raya aidiladha dah pun berlalu semalam . Wuarghhhhhh . Aku beraya dengan Kak Yana kat rumah . Stay at home dengan tidur , bangun tidur , makan , tidur dan berulang-ulang je aktiviti yang sama . Hopefully tahun-tahun yang akan datang tak jadi macam ni . Apa-apa pun selamat hari raya Aidiladha uolls . 





[Noted : Esok aku cuti!!! ]

3 comments:

Encik Tikus said...

hehe salam aidiladha jugaa =D

Erin said...

Encik Tikus - Thanks . Raya kat mane?

Encik Tikus said...

aaa, raya dekat sana ! hehek =p