Nov 7, 2010

Ala malas .

Ala malasnya nak update blog tapi banyak benda kot tak update . Gambar pun banyak tak transfer . Camne eh? Sekarang ni aku dah super duper busy tau . Tak sempat dah nak ber-blog ni . Tiap-tiap hari banyak kerja kat office , balik rumah pun dah boleh tahan lambat jugak . Sampai rumah je , dah takde nak online ke apa , terus tidur je haa . Wah betapa busy nya sekarang ni kan . Rasa macam nak berhenti kerja je , lepas tu duduk rumah goyang kaki tapi siapa nak bayar hutang eh ? Ok , laa bye .





[Noted : Sampai hari ni still tak beli hadiah Mu'az lagi]

1 comment:

Encik Tikus said...

biasa la tue, tak semua manusia ada masa lapangnya ;) nice blog by the way hihi