Mar 18, 2009

Tag 4 .

Di tag oleh Jiha a.k.a the nanny .

Here are the rules :
-list these rules on your blog.
-share 7 facts about yourself on your blog.
-tell 6 unspectacular quirks of yours.
-tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
-link the person who tagged you.
-leave a comment for each blogger.what is the purpose for tagging people this time, is only to
know exactly who are my frens.. hehe


7 facts about myself
"Name : Izatulazrin bt Radzuan (refer to my ic) . Xpenah terfikir nak ubah nama"
"I'm the older in my siblings . Akak yang sangat bertanggungjawab"
"BerBachelor's Degree in Real Estate Management . Jangan pandang sebelah mata haa~"
"Not marriage yet but in relationship with someone . =p"
"Anak tokey Meh Rasa Johor . Huhu . Beli laa bahulu panas mak saya"
"I'm so skinny like skinny jeans . Guess what my weight is only 40kg ok. Macam papan lapis kot. Ahh nevermind . Just love being myself"
"Tiba-tiba jadi teacher . Xcaya sudah !!"


6 unspectacular quirks
"Pandai masak pancake ! (Tp Muna lagi pandai)"
"Editing pictures . (Muna selalu puji)"
"Mengajar anak orang lain di sekolah tanpa mengeluarkan kata-kata kesat atau mencarut (Hebat kan??)"
"Pay internet bill for only one month . (Pastu mak yang bayar)"
"Wake up early in the morning for baca Yaasin and bertahan only for one month and masih nak
mencuba lagi ! (Ceh padahal orang len bangun awal hari-hari wat qiamulail tapi aku baru
beberapa kali dah kecoh kan??)"
"Driving . Manual ok! (Tp Muna xreti !)"


7 people yang akan di tag
"Akhmar"
"Amy"
"Angen"
"Yammus"
"ahhhh lagi 3 xtau r nak tag sapa . Sape-sape nak buat , silakan laaa"
"ahhhh lagi 3 xtau r nak tag sapa . Sape-sape nak buat , silakan laaa"
"ahhhh lagi 3 xtau r nak tag sapa . Sape-sape nak buat , silakan laaa"


*Jiha tag yang sebelum ni pun xjawab lagi . Huhu .

2 comments:

pal7 said...

wah..seronok dia jd cikgu..hehe

eriezreen said...

Tu laa pasal . Haha .