Mar 15, 2010

Makan-makan kat FULLHOUSE

Fullhouse Sunway Pyramid . Korang dah pernah pergi tak ? Kalau belum , cuba laa ke sana . Makanan sedap (western food) + tempat yang cantik + baju waiter & waitress yang comel + wifi percuma = hasil gambar yang cantik .

Begini laa hidup aku dihujung minggu . Berpeleseran di shopping mall dengan kawan-kawan yang super hot gitu . Ahh korang jangan laa jeles ok ? Aktiviti minggu lepas memang best (ecehhh asyik best je kan , kat JB best , kat KL pun best . Itu pun sebab keluar habiskan duit kan . Memang laa best ) .

Ok , aku keluar ngan Muna & Melly . It was really great day with them . Sebenarnya , kunun-kunun nak celebrate belated birthday Melly yang dah lewat seminggu (ehe .. kira ok laa kan lewat seminggu . Dulu masa bithday Muna , celebrate lewat sebulan tu) . So , memang kitorang dah plan untuk keluar sama-sama dan tempat yang dipilih Sunway Pyramid . Ok, kitorang tengok movie "Remember Me" . Rating dia 7/10 . Itu pun sebab Rob Pattinson yang berlakon kan . Tak macam close-up plak kan muka dia . Omg ! Terus fall in love . Hehe .

Ooo ye sebelum tengok Rob Pattinson selama 2jam secara close-up , kitorang pun pergi laa makan kat Fullhouse . Omg ! The foods were really awesome ! Makan sampai licin gitu . Harga dia pun reasonable laa kan . Sesuai laa ngan gaji aku yang tak seberapa ni . Haha .


Buku menu macam komik .


Muna .


Erin .


Melly .


Lemon + grape , peppermint + chocolate , cappuccino .

BFF since childhood .


They are so adorable !


She's soooo hot :)


2 comments:

nn said...

thanks for sharing. my family memang suka pergi JJCM western food. kalau diorang naik KL boleh la pergi sini :)

eriezreen said...

Hehe . Awak try laaa . The food was awesome !