May 26, 2009

Hijrah?

Wah lamenye aku menyepi dari The Erin kan? Yelaa dulu kunun-kunun kat umah xde keje , leh laa berblogging kan . Then dah keje ni , hummmm tidooo pun xcukup (cett padahal aku tidoo kul9pm kan??) . Aku memang sejak dari zaman sekolah xboleh tidooo lambat dan tidooo kene cukup 8jam . Haha . Macam budak sekolah kan .

Skang aku dah bekerjaya!Haha . Keje pun memaen je kan . Kerjaya laa sangat . Tapi at least keje laa gak kan , dah xde dialog berbunyi begini sejak beberapa bulan yang lalu "makkkkkk , nak duit!!" . Haaa dialog tu yang mahal sepanjang idup aku . Haha . Sekarang semuanye duit sendiri . Cuma , isi minyak kete memang ayah aku laa yang baik hati nak isi kann . Aku xmintak pun . Setakat ni , aku enjoy je ngan gaji-gaji yang diberikan oleh boss!! Almaklumlah kan masih lom rase tanggungjawab nak bagi kat parents aku . Haha . Buruk oooo perangai . Gaji aku seciput je pun then kalo dah shopping tinggal bape sen laa sangat , pastu aku rase cam mak dah banyak duit je . Kehkehekeh .

Uhuuuuu . I m moving to KL start from today ! For the first time kua jugak dari johor tercinta . Tapi xpelaa , best jugak . Before ni , asek kat jb je pun bosan gak . Haha . Actually mak ayah aku xbagi pun nak gi sane . Tapi disebabkan kerja , diorang pun redha kan je laa . Lagipun aku dah 23 tahun kot . Xkan nak duk ngan mak je kan (tapi aku bukan anak manja eh) .

Eh alamak xleh nak tulis panjang-panjang laa . Ade keje nak kene settle ni . So next time tulis lagi laaa . Kepade kawan-kawan aku yang kat KL tu , bentang karpet merah eh . This week kite partay! Haha .

3 comments:

noharanutdya said...

woit.. hapdet aar

noharanutdya said...

yuhuuuuuuu

ipin said...

pehh.. erin dah berhijrah ke kl rupenye..
maju2...