Apr 25, 2009

Shopping Supreee~

Mood kembali kehappian sebab arini nak bershopping dengan honeydew~ Yeay . Dah lama xbershopping kan? Yelaa kan xde duit camne nak shopping . Ni dah ade duit lg haruslaa bershopping . Actually semalam baru je dapat gaji jadi cikgu buat kali kedua . Lumayan jugaklaa . Berbaloi dengan peluh keringat aku . Huh xboleh bla betul ayat ni . Tapi dalam menunggu duit gaji masuk , memang suffer jugaklaa . Yelaa aku kan dah bekerja sekarang ni , so setiap hari pun memerlukan duit untuk makan , isi minyak dan berbagai-bagai lagi . Sampai tahap , aku ngan Chaa nak makan Mi Sedap di opis (tapi xjadi sebab rezeki kami murah, ade orang belanja) .

Sepanjang keje JB Consult ni , memang boros sangat-sangat sebab , officemate aku suka makan tempat mahal-mahal . Hoho . Tapi best , semua jenis makanan kat semua shopping complex kitaorang dah katam kan . Haha . Kalo setakat McD tu celah gigi je laa . Sebab tu dah biase sangat dah . Wah maha belagak aku ni . Tapikan McD kan murah time lunch hour kan ? So xdelaa mahal sangat pun . Rasenya sekarang ni , semua fast food restaurant berlawan-lawan nak murah kan harga . Ok stop . Memandangkan gaji aku dah masuk ni , aku dah berjanji ngan officemate nak belanja makan . Tapi mula-mula nak belanja pizza je tapi semalam orang lain dah belanja makan pizza kan . So , Chaa sibuk nak TGIfri plak . Aku pun lom penah makan lagi kan . So , aku rase layan kan je laa Chaa . So plan next jumaat kot pegi jotic . Sebab jumaat kan rehat lama . Huhu .

Ahhh dah penat pulak type . Itu je citenye . Aritu banyak cite nak type tapi mase tu penat . So sekarang pulak dah lupa apa citenye .



*Plan nak gi shopping di Bukit Indah , Sutera Mall , CS!

1 comment:

YaNn Raihan said...

Cuba tengok saper di sini...cuba2...hahahhaa...link cepat!!! linked kan cepat!!! ehe..=p