Apr 6, 2009

Supermodel UTHM

Lama aku x mengepost diblog kan? Banyak cerita sebenarnya tapi xberkesempatan untuk berblogging . Hari-hari aku dipenuhi dengan pelbagai aktiviti yang berunsurkan keseronokan yang membawa kepada kesan kehabisan wang ringgit . Adoii bila nak bergaji lagi ni .

Untuk entry kali ni , aku nak say thanks a lot kat UTHM kerana akhirnya , wajah-wajah graduan yang belum officially bergrad sudah di masukkan di website . Terharu sungguh . Sebenarnye , sesi fotografi kami sebagai model sudah lama berlalu . Xsilap aku masa Sem 1 2008 . Muka-muka yang terpilih ni memang bertuah . Haha . Ni sume si Ikin punye keje . Seingat aku laa . Dia tulis nama budak-budak degil kot . Then , rupa-rupanya kami menjadi model untuk bunting konvo , banner konvo dan website UTHM .

Siapa xbangga kan? Muka kelihatan sungguh happy memakai baju jubah walaupun sebenarnya lambat bergrad tapi aku puas dengan pencapaian aku di UTHM suatu ketika dulu . Daripada mendapat pointer yang seciput dan tidak memberangsangkan akhirnya dapat jugak DL walaupun hanya 3kali . Huhu . Bukan menunjuk atau berbangga . At least , orang lain xpandang rendah pada aku . Ya , memang aku selalu ponteng kuliah , bercinta , berjoli dan sebagainya ! Tapi , aku xlaa bodoh sangat kan? So , jangan pandang aku sebelah mata . Haha .

Ok laa meh aku tunjuk sket muka-muka model yang xberbayar di website UTHM . Sape xsuke dan rase jijik , plz xyah tengok ok . Manusia sentiasa mempunyai perasaan hasat dengki pada orang lain . Itu memang tidak dinafikan lagi . Ehh stop . Xnak membebel lagi dah . Mari menjamu mata .



Wajah kehappian



Yahhuuuuu


*Hari ni last berguru

2 comments:

Kasih said...

hehehe..
mst bangga kn..
wajah family sy pun ader
dlm UTM yer pamplet Fotografi UTM..
konvo kakak sy, sy pun jd glamer gak..
hehhee

eriezreen said...

Huhu . Biaselaa orang tengah kemaruk nak konvo tapi xkonvo-konvo pun lagi . Haha .