May 31, 2010

Happy Family Gathering on 1st May !

Family gathering yang dah sebulan berlalu . Busy dowh lately ni , kalau ada 6 tangan best jugak . Hehehe . Harus bersyukur dengan tangan yang ada :) *Insaf*

Ok , berbalik kepada cerita family gathering ni memang sangat kelakar ok . Aku rasa macam dah lama gila tak gather reramai pastu makan-makan . Mungkin sebab masing-masing sibuk dengan kerjaya masing-masing . Yelaa masing-masing kan duduk jejauh kat oversea nun jauh gila . Hahaha . Gurau jek haaa . 

Aku nak ucapkan tahniah laa pada diri sendiri sebab menjayakan family gathering ni . Kalau tak kerana aku , mungkin takdenya laa nak jadi . Sumpah masuk bakul angkat sendiri . Ala sebenarnya , kitorang main menatang Facebook tu laa . Memandangkan memasing ada FB , aku tag laa gambar masa pergi Lang Tengah . Pastu memasing bukan main lagi sibuk nak pergi jugak . So komen kat gambar tu dah 100++ . Pastu aku saja je kasi test kat diorang , buat laa BBQ ke kan , kalau menjadi , maka peluang nak pergi bercuti cerah laa kan . Yelaa , kita kena laa test buat aktiviti yang senang dulu , kalau respond baik , maka untuk aktiviti yang lain pun kemungkinan boleh jalan jugak laa kan .

Lagi satu , aku ni kalau bab manage program memang master laa babe . Hehe . Suka gila merancang , tapi kalau no respond , suka give up jugak ! Haha . Contoh macam gathering ngan bebudak Awam tu laa . Saket hati aku , then aku terus malas nak arrange tapi baru-baru ni , jadi jugak gathering tu , tapi bukan aku laa yang arrange . Huhu . Nanti aku update pasal gathering tu ye . 

Ok , pasal BBQ ni , aku yang bagi cadangan dan semua orang macam superb semangat gila sebab rasa macam best gitu . Kebetulan tarikh yang aku pilih tu memang cuti kan , cuti hari buruh atau dengan erti kata lain Labour Day! So , semua orang pun setuju . Aku punya kepala sangat laa geliga ok , aku cakap kat diorang setiap family kena sediakan apa-apa menu , so takdelaa berkecah rumah nenek ngan atuk tu . Dan yang bestnya , nenek ngan atuk langsung tak tahu pasal rancangan ni . Kunun nak gotcha . Hahaha . Tapi mak aku dapat tahu je terus kasi tahu itu nenek . Adoiyaii . Hahaha . Apa-apa pun , malam tu sangat best ok . Makanan sangat banyak . Sampai semua jadi ular sawa kekenyangan . 



oooo sweet gila !
















[Noted : Terfikir nak beli iPhone ]

1 comment:

[ o k e d ] said...

terimakasih untuk gambar!