Apr 13, 2010

Fuyoohhh Ahh Lang Tengah

Ok , dah seminggu dah aku balik dari Lang Tengah . Dan ini merupakan kali pertama aku bercuti-cuti di pulau dengan kebenaran mak ayah yang secara terpaksa . Kalau aku dah plan awal-awal nak pergi , memang aku yakin dan sungguh pasti sekali yang mak tak kan bagi kebenaran . Huhu . Biasalaa kan , mak mana yang tak sayangkan anak nya . Lagi pulak aku anak bongsu kan . Haha . Tipu je .

Mari sambung cerita . Sebenarnya trip ke Lang Tengah ni dari tahun lepas lagi dah plan . Cuma tempat je berubah . Sepatutnya ke Pulau Perhentian tapi entah laa tak tahu sebab apa bertukar . Project manager trip kali ini ialah Kak Fazi , ala jiran sebelah aku tu . Hihi . Oooo ye trip ni untuk teman sepejabat dan seprojek SGEDT sahaja . So yang tak terlibat SGEDT , tak dijemput sama sekali . Harap maaf .

Lang Tengah memang awesome gila . Teruja dan terus teruja kalau tengok the beach ! Omg ! Indah sungguh ciptaan tuhan . Korang patut pergi dan rasa semuanya . Dan apa yang perlu komen disini . Thumbs up to the organizer ! Terbaekkkkkk laaa !

Ooo ye memandangkan aku sangat teruja dengan Lang Tengah , maka aku kumpul gambar yang sangat banyak . Dan terima kasih kepada penyumbang gambar Kak Ill , Kak Fazi dan tak lupa juga Kak Marina . Hehe . Gambar yang terbaekkk saja yang akan aku kongsikan . Cehwaaahhhh . Nak bagi korang jeles je haaa . Sila laa perhatikan keceriaan muka kami . Woweeeeee ! I love Lang Tengah !!

Day 1 : Perjalanan ke Lang Tengah

Kak Ill tengah fikir nak makan apa kot .

Menu sarapan pagi : Nasi dagang .

Jetty Merang , tunggu speed boat .

Sementara tunggu speed boat sampai ,
haruslaa bergambar .

Yeay speed boat dah sampai .

En. Ali

Kak Marina

En. Ranee , my PM .
Erin , Kak N , Kak Azy .

Haruslaa gambar aku yang lebih kan . Hehe .

Ok gambar seterusnya , sila ke entry berikutnya .

No comments: